World Laughter Day is this Sunday, May 3rd, to help you celebrate here are ten jokes that are making the animal kingdom crack up with a serious case of the giggles! Got your own joke to tickle our funny bone? Share it in the comments section below!
1) Where do orcas hear music?

Answer: Orca-stras!
<hr>
2) What did the porcupine say to the cactus?

Answer: Is that you Mom?
[divider style=”hr-dotted”]
3) How do trees access the internet?

Answer: They log on
[divider style=”hr-dotted”]
4) What do you call a bear with no ears?

Answer: B!
[divider style=”hr-dotted”]
5) What kind of cat should you never play games with?

Answer: cheetah!
[divider style=”hr-dotted”]
6) Why did the owl say, “Tweet, tweet”?

Answer: Because she didn’t give a hoot!
[divider style=”hr-dotted”]
7) What kind of a key opens a banana?

Answer: A monkey!
8) Why can’t a leopard play hide-and-seek?

Answer: Because they are always spotted
9) How do bees get to school?

Answer: By school buzz!
10) What is a snake’s favorite subject?



Silly billy!
So cool!
Haha
That’s FUNNNNYYYYYY
Hahaha I just told my dad these
Great
HAHAHHAHAHAHA